Landgoed Guyoche

Bezienswaardigheden

Bretagne

Het landgoed "Guyoche" in Vieux-Viel, bevindt zich 14km ten zuiden van het bekende Le Mont St. Michel. 
Hier gaan rust en eenvoud gepaard met de authentieke sfeer die bij dit oude manoir past. Het pand stamt uit de 16e eeuw en is omgeven door een flora van bos en weiden. Oog in oog staan met een ree is hier geen zeldzaamheid. 
Het domaine telt ca. 21 ha. Hier hebben wij een wandelpad aangelegd langs oude bomen, meertjes en over de velden. 
Rond het manoir is een aangelegde tuin van circa 2 ha. Door de gunstige ligging vormt het een ideale uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten en dagtrips in de regio waar Normandië overgaat in Bretagne.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Bretagne staan bekend om zijn schaal-en schelpdieren (fruit de mer). In de omgeving van ons zijn diverse goede restaurants, voor leuke adresjes willen we u graag adviseren. Ook de crêpes (dunne Bretonse pannenkoeken) en galettes, cider en calvados zijn specialiteiten van deze streek.

Wat is er te doen

In de omgeving zijn veel wandel-, fiets- en mountainbike routes uitgezet, deze routes hebben wij voor u beschikbaar. 
Het nabijgelegen bos Villecartier heeft een survivalpark met allerlei activiteiten, op het meer in het bos kun je bootjes en waterfietsen huren. Alle andere watersportactiviteiten zijn te vinden aan de kust. Hier zijn ook hele mooie zandstranden ( ca. 30. min.) Ook zijn er verschillende golfterreinen in de buurt.

In de buurt: (max. 30 min. per auto): zwemmen, golfen,  wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, watersport.

Must see..............!

St. Malo, Cancale, Le Mont St. Michel en Dinan.